Wie ben ik?

Mijn naam is Petra  Jacobs, enthousiast en gepassioneerd om jou te helpen je weer goed te voelen.

Ik  luister graag naar verhalen van mensen. Mensen die dichtbij mij staan, maar ook vreemden, die zomaar ineens een praatje met me maken en hun verhaal spontaan beginnen te vertellen. Hoe leuk is dat? Een spontane verbinding, zomaar uit het niets. Ik geniet er van.

 

Ontmoetingen zijn voor mij geen toeval. Iemand komt niet voor niets op mijn pad. We leren van elkaar, blijven voor altijd met elkaar verbonden en in elkaars leven of we gaan weer onze eigen weg. En nemen de levenslessen  mee in onze rugzak.

 

Terugkijkend op alles wat ik in mijn leven heb meegemaakt, de mensen die op mijn pad zijn gekomen, mijn werk en de  lessen die ik heb mogen leren weet ik het zeker. Ik wil jou coachen. Of je nu jong of oud bent, coachen is gewoon een geweldig mooie manier om je te helpen meer rust, balans en inzichten in je leven te brengen.

 

Waar sta ik voor?

Het logo van mijn praktijk dat Jalissa Metsemakers zo mooi ontworpen heeft, staat voor mij  symbool voor 3 dingen:

- de verbinding tussen jou en mij vanuit eerlijkheid en authenticiteit;

- werken vanuit mijn hart en mijn hart volgen;

- vrolijkheid, een “joehoe” gevoel en een portie humor.

Wat maakt mij uniek?

Ik ben uniek, net zoals jij. Als jij bij mij komt, ben ik mezelf, ben oprecht geïnteresseerd in en nieuwsgierig naar jou en stel me volledig open voor jou. En samen zijn we uniek in de verbinding die we met elkaar aangaan.

© 2018 de Verbinding Haelen

Petra Jacobs | Kraaiakkerweg 40 | 6081 EM Haelen | KvK: 70128391  

cat_collectief_schild_2019_afdruk.jpg