Energetische kindercoaching

Of je nu op de basisschool zit, de middelbare school of een studie volgt aan het MBO/HBO of de Universiteit, heb jij wel eens dat je denkt:

  • Je voelt van alles, maar weet niet of het van jou is of van een ander.

  • Je wilt zelfverzekerd zijn, maar je bent bang om fouten te maken. Je voelt je onzeker en vraagt je af wat anderen van je vinden.

  • Je hebt lichamelijke klachten, zoals buikpijn of hoofdpijn en weet niet waar het vandaan komt.

  • Je bent er gewoon even helemaal klaar mee.

 

Je voelt dat als je niets doet, er niets verandert en je wilt heel graag stappen zetten. Maar hoe? Ik loop graag een stukje met je mee om met jou op zoek te gaan naar de antwoorden. En het uitgangspunt is dat we samen denken in mogelijkheden en niet in problemen. Kijken naar jouw kwaliteit en hoe jij die het beste kunt benutten, dat is het uitgangspunt.


Hoe werk ik?

Tijdens een kennismaking met jou en jouw ouder(s) bij jou thuis kijken we eerst of we een klik hebben.  Dat is het allerbelangrijkste. Vervolgens gaan  we samen op zoek naar de hulpvraag. Waar wil jij graag verandering in zien?  Daarna maken wij een vervolgafspraak en ga ik met jou de hulpvraag verkennen. Waar wil jij graag aan werken en wat kan jou helpen dat het je gaat lukken? 

Ik  maak gebruik van verschillende handigheidjes zoals:

* Visualisatie- en grondingsoefeningen;

​* Tafelopstelling en grensbewustzijn (Martijn Bekkers - Kijk nu);

* Aan het stuur coachingskaarten (Mariska Ruissen: Praktijk De Waterspiegel);

* Kleuren- en inzichtkaarten

* Oplossingsgericht coachen.

Ik leg alles uit wat ik doe en jij bepaalt wat je wilt of niet. Na het coachgesprek is het fijn om af te sluiten met een energetische behandeling die past bij datgene wat er in het gesprek zichtbaar is geworden. Deze behandelingen maakt  jou innerlijk sterker, weerbaarder en je bent beter in staat je problemen te overwinnen. Met deze behandelingen onderscheid ik mij van andere kindercoaches.

Het geven van 1 behandeling heeft verreweg in de meeste gevallen niet het gewenste effect op langere termijn. Jij bent namelijk niet in staat om in 1 keer alle energie die ik gegeven heb vast te houden en te gebruiken om jezelf te veranderen. De eerste keer kun je de energie ongeveer 2 dagen vasthouden. Naar mate jij vaker behandeld bent (met een tussenpauze van 1 week) zul je de energie langer kunnen vasthouden.

Energetische behandelingen kunnen o.a. gegeven worden bij:

* Overactieve kinderen (ADHD);

* Onzekerheid:

* Nervositeit, gespannenheid (migraine);

* Groot verdriet.

Ik voel cliënten onder mijn handen ontspannen, diep zuchten en zelfs in slaap vallen. Opmerkingen als: Heerlijk, ik voel me lekker ontspannen, relaxed krijg ik regelmatig terug. 

Wat is het belangrijkste doel?

Als jij bij mij klaar bent dan hoop ik dat jij:
* weer lekker in je vel zit;

* meer rust en ruimte in je hoofd ervaart;

* meer vertrouwen hebt;

* kunt ontspannen;

* voor jezelf opkomt.

Recensies:
29 mei 2019

Jij hebt mij geholpen omdat ik jou vertrouwde. En wat ik goed vond aan jou is dat jij heel fijn met mij praatte en dat vond ik heel fijn.

V.J., 11 jaar

© 2018 de Verbinding Haelen

Petra Jacobs | Kraaiakkerweg 40 | 6081 EM Haelen | KvK: 70128391  

cat_collectief_schild_2019_afdruk.jpg